MAROF2020-02-12T08:40:10+01:00

Marof

MAROF bistro je italijanska tradicija prežeta z lokalnimi sestavinami ter pridihom Sredozemlja in Mediterana zajeta skupaj z azijsko poezijo dišavnic in estravagantnih okusov ter barv, pa še vedno utelešenje slovenskega entuziazma in dotik našim okušalnim emocijam od osnovne kuhinje naših babic v povezavi z ekstremizmom.

Bistvo našega bistroja je ponudba odlične hrane, ki je pripravljena s sestavinami najboljše kakovosti in povezana z vsakim letnim časom.

Je združevanje pozitivizma in monolog okušalnih emocij s prepletanjem vinskih arom in mehurčkov najboljših domačih vinarjev ali pa če želite najboljših tujih “champagne” opcij, po domače šampanjcev.

Naša paleta zajema vina iz pretežno vseh slovenskih vinorodnih okolij kakor tudi širok spekter tujih etiket vinarjev. V razmišljanju želimo tradicijo združevati z inovativnostjo in takšno razmišljanje bomo obdržali tudi pri izbiri novih in novih etiket.

Nočni izhod je začetek v aperitivo baru, potem pa te melodija in opoj pečenih oliv odišavljenih z origanom in pehtranom odpelje v simbiozo spajanja ob SALSA Friday Night-ih, ki so MAROF STALNICA vsak petek z začetkom ob 22uri.

…Želeli smo si nekaj drugačnega, novega…

…Želeli smo si nekaj
drugačnega, novega…

HRANA

Želeli smo si popolnega dotika našim okušalnim emocijam,
z močnim vplivom lokalnega minimalizma v kombinaciji z estetiko in domačnostjo ob enem…

À LA CARTE
REZERVIRAJ MIZO

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Vavčerja za digitalni marketing (spletna stran).

mirof-bistro-evropski-sklad-logo
marof-bistro-restavracija-ministerstvo
marof-bistro-resavracija-podjetniski-sklad